Piger i skak

Kom til ‘Piger i skak’ hver tirsdag fra 18.00 – 19.30 – skakundervisning af de bedste pigetrænere i Danmark.

Det er sjovt og nervepirrende at spille skak, og her er det kun for piger. Nogle af Danmarks bedste kvindelige skakspillere er instruktører, og der findes faktisk ikke et lignende tilbud til piger noget sted i verden. Du får nye veninder og en masse sjov med skak i en god og hyggelig stemning. Piger i skak er tilbuddet til dig der gerne vil lære og spille mere skak – kom glad, det vil du ikke fortryde! Vi i Hillerød skakklub tror på, at mange piger vil have glæde af skak, og vi har med piger i skak forsøgt at lave det perfekte setup for det. 

Skakpigerne
skakpige
Hvad får du ud af det?
Hvis du kan spille skak i forvejen har du muligheden for at blive meget bedre som skakspiller, men der er også plads til piger der gerne vil lære at spille skak. Hvis du er interesseret i skak så prøv at kigge forbi og se om det er noget for dig. For mange er skak en livslang ven. Undersøgelser har også vist at dem der spiller skak klarer sig bedre i skolen og i livet. Skak har positiv indvirkning på matematik, sociale evner og mental helse. I gamle dage var mange bange for at skak kunne gøre folk skøre – i dag ved man, at skak er sundt for hjernen. 
Praktisk information
Nedenfor er der praktiske informationer. Hvis du ikke finder svar her, så kontakt Bernhard W. Sørensen. Du kan finde kontaktinfo til Bernhard  længere nede på siden.
Hvornår:  Hver tirsdag fra kl. 18.00 – 19.30
Hvor: Frivilligcentret, Fredensvej 12 C  Hillerød
Alder:  Fra 8 til 16 år
Forudsætning:  Der er plads til alle piger, der har interesse for skak. Niveuaet tilpasses til dig!
Aktiviteter:  Det skal være sjovt at spille skak. Du kan spille mod ligesindede,  løse opgaver og får lært en masse om skak.
Hvad koster det:  Gratis – i en prøveperiode på 2 måneder

Kontakt:

Bernhard W. Sørensen

Bernhard W. Sørensen

Kontaktperson

Skriv eller ring til Bernhard med spørgsmål eller tilmelding til pigeskak. Tlf. 29 27 32 30 Mail: bws1963@gmail.com

Fra  en skakturnering for både piger og drenge: